OBUKA ZA ZAVARIVAČE

U okviru poslovanja kompanija svojim zaposlenima pruža i dodatnu edukaciju po najvišim ISO standardima i pravilima. Polaznik se upoznaje sa tehnikama i parametrima izvođenja različitih postupaka zavarivanja, osnovnim, kao i dodatnim materijalima, zatim gasno-plamenim zavarivanjem i tvrdim lemljenjem.

Tehnologije zavarivanja

Kvalifikacije zaposlenih su u skladu sa EN ISO 9606 i EN ISO 14732 standardima, a procedure testiranja su u skladu sa EN ISO 15614 koje garantuju klijentima maksimalnu sigurnost i najbolji mogući kvalitet.

Konvencionalne tehnologije zavarivanja

Kvalifikacije zaposlenih koji se bave zavarivanjem na zavidnom su nivou, jer su u skladu sa EN ISO 9606. Ali, to nije kraj jer svaki zaposleni dobija i dodatne interne obuke kroz koje stiču nove veštine, a koje su visoko cenjene od strane klijenata. Uobičajene tehnologije zavarivanja su TIG, MIG, MAG, elektrolucno-REL i gasno zavarivanje.

TIG orbitalno zavarivanje

Sa obučenim osobljem, a u skladu sa EN ISO 14732 i modernim uređajima i opremom za zavarivanje, obezbeđujemo i maksimalan kvalitet zavarivanja. Ova tehnologija se uglavnom koristi u farmaceutskoj industriji i industriji poluprovodnika. Za kontrolu kvaliteta koriste video endoskop, cevne kamere, merenje hvaliteta i čistoće čelika, merenje hrapavosti, merenje pritiska i merenje preostalog kiseonika. Video endoskopi se koriste za kontrolu kvaliteta uzanih cevi i šupljina. Svi rezultati kontrole kvaliteta se dokumentuju, od predaje proizvoda do validacije istog nadležne inspekcije. Osoblje kompanije za interne provere konstantno testira i kalibrira opremu u skladu sa ISO 9001. Dokumentacija vezana za kontrolu kvaliteta proizvoda se klijentima dostavlja kao video, mini DVD ili kao slika.